Gifts

Droogbloemen, gestabiliseerd materiaal, planten of decoratie 

Droogbloemen ouderwets? Neen hoor, zijn ze hip en trendy! Ze maken immers een geweldige come-back en zijn populairder dan ooit. Met een droogcreatie geef je in een handomdraai een kamer uitstraling en sfeer. Dankzij het uitgebreid aanbod dat tegenwoordig beschikbaar is, creëert men hedendaagse florale objecten, in een romantisch/landelijke stijl of met een eerder moderne/strakke look.

Hetzelfde duurzame karakter bekom je met gestabiliseerd materiaal. Het gaat hier ook om echte bloemen die echter een specifiek procedé hebben ondergaan en op die manier hun natuurlijk aspect behouden... gedurende maanden.    

Ben je plant-addict, dan ga je geregeld planten in het aanbod zien verschijnen die ik soms uit mijn eigen collectie stek en van een zelf ontworpen container voorzie.   

Eerder op zoek naar een ander geschenk of een DIY-pakket? Bekijk ons aanbod!


Modaliteiten

- Aankopen: worden afgehaald op afspraak (voor leveringen, gelieve contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken)

- Betalingen:

  • cash of per bank-app bij afhaling/levering
  • bij overschrijving zal de afhaling/levering gebeuren na ontvangst van de betaling
  • overschrijvingen gebeuren op rek.nr. BE77 3630 6838 5242 op naam van Nancy Jespers en met vermelding van naam, voornaam en code artikel

- Beschikbaarheid: alle aangeboden artikels zijn meestal unieke stukken. Het aanbod wordt steeds zo snel mogelijk bijgewerkt, echter gelieve te wachten op bevestiging van beschikbaarheid (vooral bij betaling per overschrijving)


Aanbod

Decoratie

Droogbloemen & gestabiliseerd materiaal

DIY-pakket

Planten

Wens je meer info?

Interesse in één of meerdere artikels? Vraag naar de beschikbaarheid.