Over NJ's Natural Joy

"Hallo, ik ben Nancy en woon in Galmaarden. Ik ontdekte vrij snel mijn liefde voor natuur en decoratie. Bloemsierkunst was één van mijn hobby's. Tijdens mijn studies in Financiën werd deze hobby alsmaar belangrijker om op tijd en stond stoom af te blazen. De hobby werd een passie, wat ervoor zorgt dat ik mij mijn interieur niet kan inbeelden zonder bloemen en planten. Na een carrière van 20 jaar aan het hoofd van een dienst beheerscontrole, voelde ik de drang om deels een ander pad te bewandelen. Ik volgde een opleiding 'florale artistiek' en besloot eind 2016 te starten als zelfstandig floriste in bijberoep. NJ's Natural Joy werd geboren.

Mijn missie: voor elke gelegenheid de gepaste florale compositie bezorgen, gaande van het boeket tot het meest subtiel floraal arrangement.

Als bloemsierkunstenaar streef ik naar perfectie, elke creatie zal technisch tot in de puntjes zijn afgewerkt. Arrangementen voor feesten (huwelijk, communie, lentefeest, bedrijfsevenement, ...) of arrangementen als geschenk voor een verjaardag, Valentijn, Moederdag, ..., allen krijgen ze de nodige aandacht. Ik volg regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste tendensen en nieuwe technieken. Mijn passie deel ik graag tijdens mijn workshops die doorgaan in de 'Flower Studio' en die ook op verplaatsing kunnen worden georganiseerd.

Welkom in mijn wereld van verwondering en creativiteit, boordevol kleuren en schoonheid ... maar vooral, boordevol emoties!!"