Gallerij
Evenementen & sfeercreatie

Huwelijk

Aan elk huwelijk wordt de nodige tijd en aandacht besteed. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we samen op zoek naar de florale decoratie die volledig zal beantwoorden aan uw wensen. Met bruidsboeket, accessoires, florale compositie voor de bruidswagen, kerkversiering, zaaldecoratie, ... creëren we de juiste sfeer voor deze speciale dag. Mijn creativiteit staat tot uw dienst om de florale decoratie van uw trouwdag uniek en onvergetelijk te maken, ... en volledig binnen uw budget. 


Tafeldecoratie

Of het nu om een bruiloft gaat of elke andere gelegenheid (doopsel, communie, lentefeest, verjaardag, familiefeest, inhuldiging, bedrijfsfeest, ...), de tafeldecoratie zal tijdens uw evenement de gepaste sfeer brengen. De stijl mag klassiek, romantisch of modern zijn ... het zal steeds worden uitgevoerd met nauwkeurigheid, verfijning en met veel aandacht voor detail. Ik streef ernaar voor elk van mijn klanten de perfecte, exclusieve en stijlvolle tafeldecoratie te ontwerpen. 


Sfeercreatie

Al eens gedacht aan een sfeervolle florale decoratie voor uw handelspand? Een originele bloemencreatie in uw showroom, wachtruimte, winkel, salon, inkomhal,... bezorgt uw klanten (uw personeel en uzelf) ongetwijfeld een aangenaam gevoel. Plantaardige elementen en/of florale objecten in een handelspand stralen een positief imago uit en hun aanwezigheid draagt bij tot de globale esthetiek van de ruimte. Cache-pots, objecten, staanders, ... kunnen voor de afgesproken periode gehuurd worden zodat de decoratie budgettair ook haalbaar blijft.


"Flower Studio" & andere events

Naar aanleiding van speciale gelegenheden, zoals voor moederdag en Allerheiligen, opent NJ's Natural Joy de "Flower Studio". Een boeket, een bloemen- of plantencompositie, een floraal object, liever een decoratie artikel, ... kom ter plaatse kiezen. Deelname aan beurzen of markten met demonstraties van eigentijdse en stijlvolle creaties behoort ook tot de mogelijkheden. Elke opening/deelname zal ruim op voorhand worden aangekondigd op de Facebook pagina en op de website. Neem regelmatig een kijkje om op de hoogte te blijven.